Лудия подгони Фандъкова и БСП: Аман от ориенталски комунизъм за сметка на 2 милиона софиянци!

владимир каролев

Финансистът Владимир Каролев изригна преди малко в социалните мрежи, призовавайки за ексклузивно разрешаване на проблема с мръсния въздух над София.

Ето какво написа Каролев:

Гледам тая мамалига във въздуха и почва да ме хваща яд. Над 20 години камара ръководства на София и държавата не смеят да почнат елементарната процедура по концесия на Топлофикация София. Защото БСП ще ги обвинят, че са капиталисти и двама-трима „олигарха“ ще ревнат до небето, че ще се простят с няколко милиона за ремонти ежегодно. И продължават да ни залъгват как опрощаването на лев и 60 стотинки дневно (прословутото зелено билетче, което още е фантазия в главите на столичните общинари) ще изчисти въздуха, как Фандъкова ще моли циганите и възрастни хора да изхвърлят кюмбетата, как с някое заклинание ала професор Дъмбълдор измерителите на Орлов мост ще вдигнат смога ала битката при Хогуортс. Е, няма да стане. И докато ни залъгват, продължаваме да се тровим. А решението е ясно – давате Топлофикация София на един от шепата световни лидери в топлофицирането, техните мениджъри срещу 5% печалба режат местните схеми за източване, наливат 500-700 милиона лева в инвестиции, разширяват мрежата, подобряват услугата, изчистват производството и едва след това вадим тоягата (а не молбите) за кюмбетата. Аман вече от страх, политическа коректност, кражби и ориенталски комунизъм за сметка на здравето на близо 2 милиона души!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ