Иван Кадев увери банскалии: Няма да пипам никакви данъци!

иван кадев

Темата за увеличението на данъци и такси в момента не стои на дневен ред пред ръководството на община Банско.

Тази година няма да се вдигат налозите, увери кметът Иван Кадев. „Това може да стане следващата година в зависимост от дейностите по сметопочистването, сметоизвозването, снегопочистването и снегоизвозването. Може да са необходими допълнителни средства, тогава евентуално можем да пипнем такса смет. Що се отнася до данък сгради, то това дори не подлежи на коментар”, каза още градоначалникът на Банско.

Той разкри, че предстоят разговори с експерти и с общинските съветници за членството на общината в Асоциацията по ВиК. Кметът иска да се запознае обстойно и в детайли с темата, след което ще се направи анализ и ще се вземат съответните управленски решения.

Иван Кадев вече изпълнява едно от обещанията си пред избирателите – да се обработят всички забавени преписки. Той е провел среща с директорите на дирекции и с началниците на отдели. Кметът е дал  срок – най-късно до март догодина, всички забавени преписки да се придвижат и да се приключат, за да се подпомогнат гражданите и бизнеса и те спокойно да вършат своята дейност.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ