Шокиращ непукизъм на пътя! Пиян шофьор си направи селфи с катастрофа!

88544912_istock_000069588591_full

Полицаи хванали водач да шофира пиян минути след като спрял да си прави селфи в района на пътнотранспортно произшествие в село Илия Блъсково. Инцидентът на кръстовище в селото станал около 16:40 часа вчера.

Водач на автомобил „Тойота Корола“ с шуменска регистрация не пропуснал движещия се по път с предимство водач на БМВ 316 също с шуменска регистрация. Двете коли се блъснали. 26-годишният мъж, който бил зад волана на БМВ-то, получил фрактура на носа вследствие на катастрофата, станало ясно при преглед в шуменската болница. Мъжът бил освободен за домашно лечение.

Водачът на „Тойота“-та е тествана с дрегер, не е отчетено наличие на алкохол. При отработване на произшествието до автомобилите спрял мъж, който започнал да си прави селфи на фона на произшествието. Помолен бил да напусне мястото.

Тръгнал си, но униформените забелязали, че се качил да управлява товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“. Спрели го за проверка малко след като потеглил. 39-годишният мъж от село Дибич бил тестван бил с дрегер, който отчел 2,58 промила алкохол в издишания въздух. Не е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа, пише Дарик Шумен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ