Наранената Теди Велинова проговори през сълзи за раздялата си с д-р Енчев: Истина е!

Д-р Енчев, Теди Велинова

Миналата година раздялата на Теди Велинова и д-р Енчев, които бяха сочени за една от най-стабилните двойки в светските среди, се превърна бързо в топ тема в родния шоубизнес. Година по-късно манекенката, която е майка на две деца, проговори за отношенията си с популярния пластичен хирург.

„Разбрали сме се да коментираме всичко, свързано с децата. Д-р Енчев взима много дейно участие в отглеждането на Филип и  София. Много грижовен и заинтересован баща е, пишат домашни заедно с Филип. Откакто са се родили, им говори на гръцки. Намери и учител по гръцки. Всеки петък, събота и неделя Филип или София отиват при баща си в Пловдив, където той живее и им е намерил много занимания.

Сега Филип ще започва уроци по пиано, има учителка и по английски. Началото на учебната година ще го запишат там и на боен спорт. София е малка, на 3, но ходи на уроци по гръцки и  английски, а от септември ще посещава детската градина в училището на брат си“, повдига завесата за личния си свят Теди в скорошно интервю пред „Галерия“.

След раздялата си с д-р Енчев Теди Велинова е по-активна отвсякога и за пореден път потвърждава, че не е от жените, които ще седят по цял ден с носталгия по отминали времена. Напротив! Брюнетката се захвана с доста неочаквана дейност, която е доста далеч от модния подиум – обзавеждане на каравани.

„Занимавам се с това от септември миналата година тогава направихме първа каравана с моя близка, с която съм работила като стилист. Тя е фотограф. През септември ми предложи да работим по обзавеждането на къщи на колела. Признавам си, че тогава за първи път влязох в каравана, въпреки че те са доста модерни сред хората напоследък.

Мисля, че с Велислава Каймаканова, сме единствените в България, които се занимават с подобни дейности. Досега сме направили 10 каравани като повечето са продадени“, разкрива детайли от новото си начинание миската.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ