Венета Райкова ужаси семейство, приятели и фенове: Бях пред инфаркт!

Венета Райкова

Венета Райкова отваря нова страница в живота си, а потвърждение за това са не само признанията, които прави, но и новото й увлечение, с което се съобразява всеки ден.

Блондинката, която се разведе с бащата на детето си Тихомир Георгиев преди две години, засега не издава нищо от това, което се случва в личния й живот, въпреки упоритите слухове, че вече си е намерила нов мъж.

„Странно е, но сега, когато не сме съпрузи, се разбираме повече отвякога. Тихомир е най-добрия ми приятел и винаги ще има специално място в живота ми“, признава тв водещата, която в момента работи и по най-новата си книга „Куклите“.

Венета има и съвсем ново хоби – астрологоята, по което става все по-запалена. Признава, че скоро е имала ужасяващ момент, заради който е била почти пред инфаркт, а виновен за случилото се е ретроградния Меркурий.

„Бях пред инфаркт! Щях да остана без всичко написано по „Куклите“! С началото на ретроградния Меркурий лаптопа ми се бъгна – предупреждаваха астролозите да внимаваме, ама аз не прехвърлих информацията и на друго място! Слава Богу, в сервиза успяха да спасят „Куклите”, докато други файлове се изтриха и изчезнаха, но важното е, че сега вече мога да продължа работата по осмата ми книга. Голям стрес ми донесе този ретрограден Меркурий!“, оплака се Райкова.

Блондинката от край време вярва в астрологията, често се допитва до личната си астроложка Оксана, но се доверява и на световноизвестния автор и духовен учител Гал Сасон.

„Астрологията е най-древната наука, възникнала преди хиляди години. Във врачки и други измамници не вярвам, но на астрологичните прогнози се доверявам напълно!“, споделяла е Венета, която неведнъж е следвала съветите на звездите, преди да предприеме важна стъпка в живота си, и е чертаела плановете си според небесните транзити, пише „Уикенд“.

Райкова и Гал Сасон са приятели от години и той няколко пъти е гостувал в предаването й. Тя е разказвала, че даже се е подлагала на регресия при него. По време на сеанса се видяла като римски войник в минал живот. „Беше ме страх да не ми промени мисленето, защото има терапии, които ти вкарват натрапчиви мисли, ала регресията не е такава.

Продължи около 40 минути и не чувах гласове и видения – само гласът на този, който ръководеше процеса. Плаках през цялото време и даже не знаех защо. Същевременно видях как ме убиват с копие в корема. Бях с военни дрехи, с шлем и на кон“, спомня си Венета.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ