Недоброжелатели пуснаха вулгарни клипове на Мис България, тя е съсипана

радинела чушева

Актуалната носителка на „Мис България” Радинела Чушева скандализира социалните мрежи с вулгарни снимки и видеа, с които се излага по брутален начин. 

Скандалната миска без свян показва задните си части, облечена в изрязан бански костюм, който не оставя нищо на въображението. А в социалните мрежи й се подиграват и твърдо отказват да повярват, че конкурсът за красота е паднал толкова ниско с подобни участници като Чушева.

„Как може една Мис България да се държи по този вулгарен начин. Да си се беше явила на конкурса Мис Плеймейт – за там става. Жалко за предишните носителки на короната, сигурно се изяждат отвътре при гледката от последните години“, пишат в интернет.

Целият профил на Радинела Чушева в Инстаграм е пълен с вулгарни снимки, крайно недостойни за носителка на толкова престижна корона. А като си спомним преди години, когато на Теодора Бургазлиева й отнеха титлата след голи снимки, направени естетично и то преди да я обявяват за най-красивата българка.

Новата ни миска досега не блесна с някаква кауза, към каквито се стремяха предшественичките й, а подпомага за опростачването на подрастващото поколение и ясно показва на жените, че с голотия могат да пробият навсякъде.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ