Пловдивчани пропищяха от плъзналите джебчии! Вижте какво правят умелите крадци!

Джебчии

Джебчии върлуват из Пловдив през последните дни. Само за два дни двама пловдивчани са пострадали от ловки апаши, а единият от извършителите бил разкрит.

Възрастен мъж е станал  жертва на джебчийска кражба в Пловдив. Пред служители на Второ РУ 79-годишният пенсионер разказал, че в петък сутрин пътувал в автобус на градския транспорт и при слизане на спирка на бул. „Христо Ботев“ установил липса на портфейл с близо 400 лева и лична карта.

В петък пък в Шесто РУ се явила пловдивчанка и разказала, че по обяд, в ателие на ул. „Храбрец“ й била задигната чанта с над 400 лева, документи, банкови карти и мобилен телефон. При проведените незабавни издирвателни действия малко по-късно в районното управление за срок до 24 часа била отведена 55-годишната извършителка, криминално проявена и осъждана. От нея са иззети откраднатите вещи.

Още една кражба е станала през изминалите дни – в Сопот. Вчера 44-годишен местен водач се оплакал, че през нощта неизвестен извършител разбил стъкло на „Опел“-а му на ул. „Баба Неделя“ и задигнал над 500 лева и документи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ