Кошмар връхлетя Юксел Кадриев, смърт почерни щерка му

Юксел Кадриев

Водещият на новините  Юксел Кадриев изпрати абитуриентка. На 22 юни новинарят и бившата му съпруга Бонка Георгиева-Ласло се събраха, за да отпразнувал бала на 18-годишната си щерка Габриела.

Само десет дни преди щастливото събитие внезапно починал таткото на Бонка и това помрачило празника. Бившият тъст на Юксел бил кремиран, но Бонка все още чакала дата за погребение.

73-годишният Борис Георгиев се борел с високо кръвно, но преди 3 години починала майката на Бонка – Емилия, и това го съсипало, пише „Уикенд“.

Бившата тъща на Кадриев била диагностицирана с рак. Само за 6 месеца болестта й прогресирала и получила метастази в цялото тяло. Дядото на Габи трудно преживявал без жена си, а в средата на юни получил инфаркт от преживения стрес. В семейството на Бонка имало още една смърт – на 92-годишната баба на Бонка счупила крак, но заради достолепната й възраст организмът й не издържал и починала в болница.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ