Истината лъсна, пълен абсурд с „болния“ от К-19 Николай

Николай

Потребителят във Фейсбук Николай Николов публикува видео в профила си в социалната мрежа, за да сподели за един, меко казано, абсурден случай покрай „заразяването“ му с коронавируса, информира Новини.бг.

По думите на мъжа инспектор от РЗИ му се обадил по телефона, за да му съобщи, че е инфектиран с новия коронавирус, тъй като е присъствал на мероприятие, където двама души са дали положителни резултати за COVID-19.

Заради това той е принуден да спазва 14-дневна карантина. Той също така бива информиран, че  ще му бъде направен повторен тест, който да потвърди резултата от първия.

По думите на Николай Николов обаче никой от РЗИ не отива при него. За сметка на това от столичното 6-о РПУ са проверили дали спазва наложената му изолация.

В крайна сметка Николов си прави тест в частна лаборатория, където разбира, че резултатът му за COVID-19 е отрицателен.

Никой не може да ми върне загубените дни, в които съм стоял като затворник вкъщи, никой не може да възстанови нервите на семейството ми, на близките ми и на приятелите ми, които се притесняваха денонощно и никой не може да ми каже дали домашната ми изолация ще бъде премахната.

Отказвам обаче да бъда използван като част от статистиката „болни/заразени с COVID-19“ и някой да получава облаги от страха на хората!, категоричен е той и се закани, че ще търси правата си по съдебен път.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ