Тайната бе разкрита, разкриха истинската възраст на Анелия

Анелия

Анелия, която днес има рожден ден, празнува още от първите минути на 1 юли своя личен празник. Певицата става на 38 години.

С красива заря я изненада единствената й дъщеря Ивон Динева в полунощ. Фойерверките обсипаха небето над баровската къща на изпълнителката в полите на Витоша и тя не спря да им се радва с викове и възклицания. Сред колежките, които веднага й пожелаха здраве и творчески успехи, първи се отчетоха Преслава и Гергана.

От клипчето, което Анелия показа в инстаграм, не става ясно дали двете дами се радват и на мъжка компания, но по принцип Анелия не коментира връзките си. Със сигурност празненствата ще продължат и тази нощ, така че не e изключено тя да повдигне завесата над тази тайна, пише Hotnews.bg. Анелия е родена на 1 юли 1982 г. в Стара Загора, в семейството на Светла и Георги Атанасови. В рода на Анелия по майчина линия има музиканти, а дядовците ѝ са гайдари и тамбуристи.

Кръстена е на дядо си по бащина линия, Атанас. Майка ѝ пее в група до 35-годишна. Анелия започва да взима уроци по пиано още в детската градина. Когато е във 2-ри клас, по инициатива на нейна учителка по пеене в началното училище Славка Иванова е сформирано триото „Гласовити тракийчета“, в което участват Анелия и още две нейни съученички.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Обичам ви…. Благодаря на Бог, че ви има…. 🥰🥰🥰#birthday #love #friends #family #surprise

Публикация, споделена от Anelia Georgieva (@anelia_official) на


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ