Инцидент в Грузия с Диляна Гайтанджиева! Вижте какво й се случи, докато разследва натовска програма с 100 жертви

диляна гайтанджиева
Мистериозен инцидент е станал с българската журналистка Диляна Гайтанджиева в столицата на Грузия-Тбилиси преди по-малко от денонощие. Младата жена се е намирала там, за да разследва военна експериментална програма на САЩ, в чиито доклади се отбелязва за 100 смъртни случая.

„Аз бях заключена в спалната си, в нает от мен хотел в Тбилиси. Пожарникарите слязоха от покрива и ме спасиха. Благодаря на грузинските спасителни служби за бързата реакция. Полицията няма отговор за това кой ме заключи, докато спях и защо. Нито пък аз.“, пише журналистката във Фейсбук. Преди да пристигне в Грузия със самолет, багажът й се загубил.

При друго свое разследване Диляна Гайтанджиева откри българско оръжие в ръцете на терористите в Сирия. От няколко години тя се занимава само с международни разследвания. Преди да замине за Грузия, Гайтанджиена проучваше обстоятелствата около отравянето на Скрипал и дъщеря му в Лондон.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ