Глория: Бях любовница на Жоро Илиев!

Жоро Илиев

След като от 2 десетилетия се прави на ударена по темата, за първи път в биографичната си книга фолк дивата Глория разказва за страстната си любов с Георги Илиев. Публична тайна е, че тя има 2-годишна връзка с боса на ВИС-2, започнала през 2001-а и приключила през 2003-а година, пише Лупа.бг.

Бившият бос на Локо в един момент дори изоставя съпругата си Мая Илиева и заживява с любовницата си. В този период певицата официално се развежда със съпруга си Илия Загоров. Злите езици дори шушукат, че е правила аборт от Жоро и така го е лишила от единствения шанс да има биологично потомство. Краят на отношенията им е бурен. Той се връща при съпругата си и двамата започват процедура за осиновяването на момиченцата, които са единствени наследнички на разстреляния бос.

Изоставената Глория пък започва връзка с крупен оръжеен търговец. Досега тя намекна за аферата си с боса на ВИС-2 единствено във видеоклипа на песента си „Крепост“, който излиза през лятото на 2003-а. Песента възпява любовта на лирическата героиня към „лошото момче“, а ролята на Жоро Илиев във видеото изпълнява Асен Блатечки.

Сега, в мемоарите на певицата, щяло да има много детайли около „опасната любов“. Името на Жоро Илиев обаче е променено, той ще фигурира в творбата с прякора си Главния или Боса.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ