Брутален сблъсък на входа на Бургас! БМВ се размаза в комби, има ранени! (СНИМКИ)

Зверска катастрофа на входа на Бургас

БМВ и бяло комби се размазаха при жестока катастрофа на изхода на АМ „Тракия“. Инцидентът стана преди минути – малко преди 14:00 ч. и задръсти входа на Бургас, пише Флагман.бг.

По информация на очевидци причина за сблъсъка е бясната скорост и неспазване на дистанция. БМВ-то се е ударило в бялата кола, която е изхвърчала в нивата. Комбито е смачкано до неузнаваемост, предницата на немското визоло също е потрошено.

При удара е ранена жена, която е откарана в болница за изследвания.

„Гледката е потресаваща – навсякъде по платното има вещи от бялото комби, които изхвърчали при удара. Щетите и по двете коли са огромни, вече не стават за нищо освен за скрап. При този удар цяло чудо е, че няма жертви. Пострада жена, която е откарана в болница. Тя беше в шок, но бе контактна“, разказа за Флагман.бг очевидец на инцидента.

Заради катастрофата изходът на магистралата буквално е блокирана. Образувала се е километрична опашка и в двете ленти. Шофирайте внимателно!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ