Благоевградчанин изби рибата белия си Мерцедес в София! Вместо цифри в номера му има… шест хикса

mercedes-byal

Бял “Мерцедес” от най-луксозната серия S с уникален по рода си регистрационен номер бе засечен на столичния булевард “Симеоновско шосе”.

В табелата на лимузината няма нито едно число, а тя е съставена само от букви. След първата E, която показва, че автомобилът е от Благоевград, са подредени цели шест букви X.

Белият мерцедес без числа е първият по рода си, който преминава през страната ни, а собственикът му е платил цели 7000 лева, за да може да използва комбинацията в регистрацията си, съобщава Блиц.

Законът в България позволява и на номера на колата да бъде изписано само име, стига то да е на латиница. Удоволствието излиза на господаря му отново 7 бона, с които цял месец може да бъде платена храната на дом за деца в неравностойно положение.

Баровците, обаче не се трогват от беднотията, която е обхванала изстрадалата ни родина, а се чудят само как да пилеят натрупаните с лека ръка милиони. Да са им честити!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ