Кошмар за Дони, вече изглежда страшно

Дони

Дони вече от известно време стряска всички около себе си заради прекалено слабата си фигура. Няма как да е иначе, като едва връзва 50 килограма.

Сега обаче истински шок предизвиква и лицето му. Бръчки, суха и увиснала кожа, все едно композиторът не е на 53 години, а на 103, пише в. „Уикенд”.

Всички отдават тоталната промяна във външния му вид на отказа от нормално хранене. От години половинката на Нети спазва специални хранителни режими и прилага източни техники за извисяване на духа, които обаче тотално скапват външния му вид.

Той вече няма нищо общо с жизнения музикант, който всички обожавахме в миналото. Вече не се знае от колко време Дони не е вкусвал месо, не консумира никакво тесто, а за полуфабрикатите няма нужда и да споменаваме. Всеки ден композиторът извървя пеш по 10 – 15 километра от страх да не напълнее отново.

Всичко това няма как да не се отрази върху най-големия орган в тялото му – кожата. Тя страда, убедиха се наскоро жители на столицата.

Преди няколко дни Добрин Векилов, както е истинското име на Дони, бил засечен от минувачи на популярен булевард в столицата. Всички първоначално се вглеждали в него, за да се уверят, че това е той, а след това бързо извръщали глава. Гледката била стряскаща – загубил всяка доза жизненост, композиторът крачил със зимни обувки и впити дънки в най-голямата жега. На врата му била неизменната броеница, орисана лично от Далай Лама, с която Векилов не се разделя, откакто се сдоби с нея.

Визията му наподобявала гротескна картина, коментират свидетели и се чудят дали наистина Дони не вижда на какво прилича отражението му в огледалото.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ