Слави Трифонов заби ножа на Цитиридис до кокал след издънката: Каза Ви, смешник!

Слави Трифонов

Войната между Слави Трифонов и неговият заместник Николаос Цитиридис вече е факт. След като първи Дългия хвърли ръкавицата и нарече комика „глупак“, Додо не му остана длъжен и му залепи етикета „чичe“, пише show.bg.

Николаос не скри разочарованието си от изказването на Слави по негов адрес. „Никога не бих се изразил така за някого, когото не познавам. Не знам защо ме е нарекъл „глупак“, не се познаваме. Но ако го видя някога, ще му кажа само: „Кво става, чичe“, заканва се Цитиридис.

И уточнява, че по реакцията му ще разбере дали е пич или сухар.

Припомняме, че преди няколко месеца Слави коментираше „Шоуто на Николаос Цитиридис“ в откровен разговор с продуцента си Магърдич Халваджиян.

„Трябва да се дава път на младите, но трябва и да се спират. Ако дадеш на млад глупав човек, значи ти си стар глупав човек“, заяви тогава Дългия.

По думите му предаването, което върви на мястото на „Шоуто на Слави“, не почива на никакъв рейтинг, а се излъчва на инат.

След последния скандал, който Николаос предизвика заради изказването си за насилието над жените, Трифонов само затвърдил мнението си него. „Казах ви, че е смешник“, поклатил глава Дългия пред колегите си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ