Алена посочи, кога изчезва COVID-19 от България

Светлана Тилкова - Алена

Различните планети имат различни периоди на ретроградност и на различен етап от време. Най-често ретрограден е Меркурий. Това е факт и тази година, когато планетата ще забави движението си, предизвиквайки тази зрителна измама три пъти.

Това веднъж се случи вече – между 17 февруари и 10 март. В момента отново сме под неговото ретроградно влияние, което ще продължи до 12 юли, а за трети път той ще обърне движението си от 14 октомври до 3 ноември.

Именно в края на есенния месец ще приключи и целият този щур период, който планетите са ни подготвили за 2020 г. и който по тъжно стечение на обстоятелствата съвпадна със световната пандемия от Ковид-19.

„Категорично Меркурий нито в директното си, нито в ретроградното си движение е причината за вируса, за неговото настъпление или отстъпление, нито за продължителността на неговото влияние върху населението на Земята“, казва астроложката Алена. По думите ѝ, ако планетата е „такъв зловещ човекоунищожител“, нас, хората, нямаше да ни има отдавна, пише ретро. Астроложката загатва единствено, че в комбинация с Плутон Меркурий може да раздаде справедливост на виновните за коронавируса – дали хората, които са го произвели, дали тези, които са скрили умишлено информация.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ