Кошмар, разкриха с колко е карал Кристиан, който екзекутира Милен Цветков

Боян Цветков, Милен Цветков

От пледоарията на прокуратурата стана ясно, че джипът-убиец, с който се е движил Кристиан Николов, е била не по-малка от 103 км/ч в момента на удара, а 16-17 м преди това тя била около 95 км/ч. Това пише „Телеграф“. 

Вместо да намали при забелязването на червения светофар и спрелия пред него автомобил, в който пътувал Милен Цветков, той ускорил, което се доказва и от липсата на спирачен път.

Припомняме, че вчера стана ясно, че Кристиан разигравал следователите и отказвал психиатрична експертиза и вземане на ДНК проби. Това стана ясно по време на заседанието на съда, на което се гледа мярката за неотклонение на 22-годишния младеж.

Става ясно още, че той си измислял причини, поради които не искал да бъде прегледан. На една от датите заявил, че има стара травма на гръбнака, а на друга – че страда от стомашно разстройство.

Медицинските справки показват, че той не страда от здравословни проблеми. Самият Кристиан бе включен във видеоконферентна връзка, но пожела изобщо да не присъства на съдебното заседание и връзката с него беше прекъсната.

Николов настоява мярката му за неотклонение да бъде изменена, като бъде освободен от ареста.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ