Изплуваха нови подробности за последните часове на Соколето – убиецът на ресторантьорката от Благоевград

sokoleto

Радослав Стипцаров – Соколето е прекарал последните два дни от живота си в дома на братята Александър и Васил Манолови в село Бараково. Той се укривал там след като бил обявен за издирване заради нанесения побой над дъщерята на жертвата му Снежана Достумска.

Вечерта преди убийството Снежана празнувала 10-ия рожден ден на внучката си. Тръгнала е да се прибира в малките часове на нощта. Преди края на тържеството обаче малкото момиченце получило съобщение на мобилния си телефон, в което се казва, че ще се случи най-лошото.

Малко след 1 часа убитата била пред блока, в който живее. Там била причакана от убиеца си и застреляна от упор. Всички смятат, че това е именно Соколето. Въпреки това органите все още не са обявили официално кой е извършител на ужасното деяние, тъй като разследването продължава.

След това отново отишъл в Бараково, маскиран с перука. Рано сутринта полиция обградила къщата на братята Манолови. Единият от тях – Васил, известен и с прякора си Чебурашката скочил през прозореца, но бил задържан веднага от органите на реда. След това разкрил къде се намира Радослав и, че е с перука. Последвал щурм, при който Соколето налапал дулото на пушката и се гръмнал, пише „Струма“.

Заведението на Достумска остава затворено до 12 август. Пред него благоевградчани започнаха да оставят цветя в нейна памет.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ