Благоевградчанин го загази здраво! Влиза в затвора за 4 години! Ето защо

sud0blg

На 17.02.2018 г., с оглед на местопроизшествие, е започнало досъдебно производство във връзка с това, че за времето от около 17 ч. до 20 ч. на същия ден от лек автомобил „Пежо“, паркиран на паркомясто в гр. Благоевград, били отнети чужди вещи.

Кражбата станала чрез проникване в колата след счупване на стъклото на задна дясна врата. Сред незаконно отнетите вещи имало служебна карта, визитки, сумата от около десет лева на монети и валута, всичко на обща стойност около 984 лева.

В хода на разследването в качество на обвиняемо лице е бил привлечен Е.Ж., спрямо когото от 22.02.2018 г. е била определена мярка за неотклонение„задържане под стража“.

Три месеца по-късно досъдебното производство е приключило и е внесен обвинителен акт срещу Е.Ж. в съда от Районна прокуратура – Благоевград.

С присъда от 27.07.2018 г. на Районен съд – Благоевград на подсъдимия Е.Ж. е наложено наказание от четири години „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим на изтърпяване за престъпление, извършено от него при условията на опасен рецидив.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ