Кошмар сполетя Деси Слава, певачката е в паника

Деси Слава, Галена

Пикът на заразените с COVID-19 в страната май настъпва. Броят с всеки ден расте, а сред заразените имаме вече доста популярни личности. 

Преди няколко дни, Галена даде положителен резултат на теста и в момента е под карантина в апартамента си в София, заедно с малкия си син Александър, който също е виросоносител.

Още една голяма чалга дива е пипнала коварния вирус, който щурмува из целия свят. Става въпрос за Деси Слава, която е почувствала неразположение, болки в кокалите и леко повишена температура. Симптомите са на лице и Деси побързала да се теста.

За неин голям ужас се оказала заразена и бързо се изолирала. Все още не е ясно дали приятелят й Благой Найденов, неговите родители и синовете на певицата са положителни. Именно с тях Деси е имала близък контакт и е възможно да са прихванали заразата. Това съобщават колегите от „БЛИЦ“ позовавайки се информация от трима независими един от друг източника.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ