16:26, Щастлива вест усмихна Бойко Борисов в тежко време

Бойко Борисов

Щастлива новина зарадва Бойко Борисов в кризисната ситуация, в която момента е изпаднал.

Групата на ЕНП напълно подкрепя българското правителство на Бойко Борисов в усилията му да защити икономиката от отрицателните последствия от кризата с COVID-19, в борбата срещу корупцията и в напредъка в процеса на присъединяване към еврозоната. Това коментира германският политик Манфред Вебер, лидер на най-голямата партия в Европейския парламент – Европейската народна партия (ЕНП).

Ето какво заявява още Манфред Вебер:

Групата на ЕНП стои твърдо зад постигането на членство на България в еврозоната и е убедена, че правителствената стратегия и програма ще постигнат резултати в интерес на българските граждани и фирми.

Каквито и да са политически действия, които подкопават независимостта на съдебната система и пречат на борбата с корупцията, ще подложат на опасност успеха на България в Европа и ще върнат назад конкретния напредък и подкрепата за България, които наблюдаваме през последните години.

Манфред Вебер,

Председател на Групата на ЕНП в ЕП

Припомняме, че член на ЕНП е също и присъдружната на „Демократична България“ партия ДСБ на Радан Кънев, която вместо да подкрепя европейския път на България се причислява към криптокремълските опити за преврат на Христо Иванов в симбиоза с Радев, Корнелия Нинова, Мая Манолова и сие.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ