Стъмни се и полицията на Бойко започна да пребива протестиращи (ЗЛОВЕЩО ВИДЕО)

7 Dni Bulgaria11.07.2020
45

Полицаи пребиха от бой протеситращ пред Министерски съвет, като преди това му сложиха белезници! Видеото с „респектирането“ се върти масово във Фейсбук.

Общо над 10 недоволни от управлението на Бойко Борисов са прибрани зад решетките.

Скандалното е, че хора от командваните от пеевската Хунта Нова телевизия, Канал 3 и БНТ са отказалми да снимат побоя.

За това алармира очевидецът Валентина Каменарска:

Разкриха нов министър на Бойко, направил скъпа услуга на Божков, арестуват го!?

Тъй като никой не извика линейка, се обадихме на 112.От 112 буквално се заяждаха с нас-познаваме ли пребития, знаем ли му имената, около 20 пъти попитаха къде се намира пребития, а когато накрая им се разкрещях, че трябва да извикат линейка, бяха супер ядосани.

Надявам се пребития да е жив, биха и други, но този, който ритаха по главата, най-дълго, най-много полицаи и най-безмилостно, като имам клипове и как го хвърлят като чувал на земята, както е с белезници. Има още клипове, на други хора, и утре пак съм там, защото всички журналисти ОТКАЗАХА да снимат зверствата, въпреки че многократно ги подканяхме.

Ето така оказва медицинска помощ полицията, след като пребие.

 

Тъй като никой не извика линейка, се обадихме на 112.От 112 буквално се заяждаха с нас-познаваме ли пребития, знаем ли му имената, около 20 пъти попитаха къде се намира пребития, а когато накрая им се разкрещях, че трябва да извикат линейка, бяха супер ядосани.Надявам се пребития да е жив, биха и други, но този, който ритаха по главата, най-дълго, най-много полицаи и най-безмилостно, като имам клипове и как го хвърлят като чувал на земята, както е с белезници. Има още клипове, на други хора, и утре пак съм там, защото всички журналисти ОТКАЗАХА да снимат зверствата, въпреки че многократно ги подканяхме.Ето така оказва медицинска помощ полицията, след като пребие.

Публикувахте от Валентина Каменарска в Петък, 10 юли 2020 г.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ