Скандал, Карадайъ с гнусна обида към българските граждани, искащи просто да плажуват

Мустафа Карадайъ

Председателят на Движението за права и свободи – Мустафа Карадайъ, си е позволил доста неприемлив език по адрес българските граждани, които искаха и в крайна сметка успяха да акостират на плажа в Росенец, макар и това да им костваше много нерви и сблъсъци с полицията.

Репортер на Свободна Европа успя да премине бариерата и да доближи плажа, където са симпатизантите на ДПС. Малко след 11 часа там са се появили депутати от движението, включително и председателят на партията Мустафа Карадайъ.

Председателят на ДПС се намира в резиденцията, ползвана от партията. Той на два пъти употреби думата „агресор“ – първият път, когато призова симпатизантите на ДПС да защитят полицията, тъй като “агресорите нападат”, и втори път преди минути, когато призова симпатизантите си „да застанат отпред при полицията, за да помагат срещу агресора“. После изпя химна на Република България и се прибра в резиденцията, пише в материала на Свободна Европа, който се отнася за случилото се по-рано днес.

За радост, ситуацията в Росенец към настоящия момент е спокойна.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ