ДПС в атака: Заради Радев и Борисов нямаме държава! И нито дума за ДеБъ…

7 Dni Bulgaria11.07.2020
Ахмед Доган

Президентът не можа да разбере какво означава институцията и води лични и персонални битки.

Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайь пред симпатизанти.

Мустафа Карадайъ и почетния председател на ДПС Ахмед Доган благодариха на събралите се симпатизанти на партията в парк „Росенец“.

Според лидера на ДПС изпълнителната власт, жандармерията и кметът на Бургас са допуснали смесване на потоците в района на парка.
„Днес всички видяха за какво иде реч. Целта беше агресия в частен имот. Те искали сараите. Всички заедно успяхме да предотвратим сценария на агресия. За съжаление виждаме, че държавата липсва“, каза Карадайь.

„Това, което се случи – да се смесят различните потоци, днес, го направи изпълнителната власт, направи го жандармерията, направи го кметът на общината, който е заместник-председател на ГЕРБ. За нас това означава, че ГЕРБ го направи. Те търсиха провокацията, за да се скрият зад нас, защото има ред проблеми в страната за решаване“, посочи лидерът на партията.

Интересното е, че нито Доган, нито Карадайъ не обелиха и дума за „агресорите“ от ДеБъ, които атакуваха плажа. 

Припомняме, че вчера Бойко Борисов намекна, че Христо Иванов и ДПС работят в съдружие за повишаване на напрежението в държавата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ