Цвета Кирилова към Радев: Искайте оставката на всички действащи политически фигури от 89 г. насам

Цвета Кирилова, Румен Радев

За да бъдете обединител на нацията и за да ме убедите, че намеренията Ви са свързани с чистота на България във всеки един смисъл, е нужно да предприемете кампанията: ”Ново начало с нови хора!”. Това пише в своя пост към президента Румен Радев журналистката Цвета Кирилова.

Вижте целия пост на Кирилова във фейсбук:

„Уважаеми г-н Президент,

Готова съм да Ви подкрепя и ще оставя протегната ръката си само при категорично изпълнимо от Вас условие!

За да бъдете обединител на нацията и за да ме убедите, че намеренията Ви са свързани с чистота на България във всеки един смисъл, е нужно да предприемете кампанията: „Ново начало с нови хора!“

Как да приема, че сте изразител на народната воля, когато продължавате да се носите пред публиката подмишница с Корнелия Нинова, Мая Манолова и Илияна Йотова от БКП. По този начин Вие затвърждавате образа си на партиен функционер, подкрепян от червената партия.

За да сте Президент на всички, когато гръмогласно скандирате за народно обединение, потърсете подкрепата и на обществото извън структурите на БКП – БСП. В този ред на мисли, да разбирам ли, че в БКП няма мутри? Та нали те поставиха основите на Мутрофилията в България. Нали същите раздаваха куфарчетата за разпределение и усвояване на държавния бизнес, превърнат в последствие в частен за лично облагодетелстване, реализиран с унизителни сделки за жълти стотинки. Нали същите поради некадърност ликвидираха редица отрасли, защото не можеха да управляват струя на водопад, камо ли стратегически и възлови по мащаб предприятия.

Нали това са същите, които 75 години унижощаваха и грабиха България, ликвидираха значими за България сектори с неефективни приватизационни сделки, за да ги завладеят външни фирми, с една едничка користна цел – да ги затворят и банкрутират, за да нямат българска конкуренция на еквивалентните търговски дружества в техните държави. Тези са същите, които съсипваха човешки съдби в Белене и лагерите. Те не са ли мутри?

Моето мнение е, че политическата класа на прехода вече е изчерпала възможностите и визията си, остаряла идеологически, одъртяла е физически и изобщо няма какво повече да даде на България! Те дадоха всичко от себе си!

Не разбирам, защо се опитвате да ревитализирате мумии, а не ги демонтирате окончателно. Убедена съм, че бъркате осъзнато с тези си действия позицията Президент, с позицията партиен ръководител. Няма да застанат нови хора до Вас, освен поддръжниците на БКП техните новоизлюпени сателити, когато сте се вкопчили в топлите им прегръдки и не говорите ясно, в конкретика и с перспектива за плановете за растеж и развитие на България, а за смяна на едните с другите, уповавайки се на разбирането: „Стани да седна!“

За да бъдете моя президент, е необходимо да сте независим, а с тези другарки от червената номенклатура до Вас, се затвърждава убеждението ми, че сте оплетени от дебели виненочервени корабни въжета и рибарски мрежи, които трябва час по-скоро да отрежете и изхвърлите на боклука. Прережете Гордиевия възел! И, за да дам яснота на обществото – какво е условието ми, за да Ви подкрепя, заявявам:

Намираме се в нов исторически момент: този път всички АУТ, всички, които са действащи лица, или свързани с политическия живот на България след 1989 г. до днес.

АУТ ! Нова България! Без тези хора!

ВНС-НОВА КОНСТИТУЦИЯ-ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА-БЕЗПАРТИЕН РЕЖИМ- МАЖОРИТАРЕН ИЗБОР-ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ. Нужни са минимум 10 години на България оздравителен режим с партийна карантина и екологично ориентирана откъм партийни цербери политика.

Другото е маскиране на проблема, замитането му под килима и вадене на черепи и кости от гардеробите на кукловодите. Няма един жизнен, адекватно мислещ, надежден и позитивен политик в държавата ни. Функционира се чрез заплахи, агресия и омраза. Това не е съзидателна политика! Това е разрушителна и пагубна за здравето на българина тактика, зловещо вредяща!

Затова, излезте на трибуната в Президентството и заявете публично пред цяла България, че искате оставката на всички действащи политически фигури от 89 г. насам.

Това е промяната! Иначе е мимикрия.

Нямаме право на отстъпки!

Да Живее България „



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ