14:23, Влади Горанов каза окончателното решение на Бойко: пада ли правителството?

Владислав Горанов

Владислав Горанов даде категоричен отговор на въпроса, обмисля ли кабинета воден от Бойко Борисов, като премиер да подава оставка.

„Правителството няма да подаде оставка, защото липсват легитими основания за това. Ние имаме много работа по запазването на икономическата стабилност и борбата с епидемията“

Това заяви финансовият министър Владислав Горанов в Пловдив. Той дойде лично в университетската болница “Св. Георги“, за да обещае близо 17 млн. лв. за модерна детска клиника и онкохематология, която ще обслужва цяла Южна България, предаде bTV.

По думите му изборите ще са следващата пролет. Горанов коментира още, че исканията за оставката му заради пликове с пари, за които говори бизнесменът Васил Божков, са неадекватни, тъй като той такива пликове не е виждал.

Финансовият министър си обяснява твърденията на хазартния бос с горещия климат в Дубай. Според Горанов декларацията на американското посолство е напълно адекватна и в нея няма нищо притеснително за управляващите.

Финансовият министър е категоричен, че искането за вот на недоверие е израз на безсилие и БСП няма никакви реални аргументи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ