Ексклузивно! Стана ясно кой ще е първия участник в Биг Брадър! Ето кой е той! /СНИМКА/

vip-brother

Негови познати не се съмняват, че бившето лошо момче на Бургас бързо ще се превърне в център на внимание в най-известната Къща в България Бургас ще има своя фаворит за спечелването на ВИП Брадър 2018 г. Риалитито стартира в средата на септември по Нова тв и до момента темата и частниците в него са обвити в пълна мистерия.

Флагман.бг обаче разкри името на един от съквартирантите в най-популярната къща в България. Той е известен с бохемския си начин на живот и е доста колоритна личност. Продуцентите на Брадъра харесали много бургазлията след участието му в друго риалити – „Фермата”.

И макар Тома Талепов-Айляка да бе първият отпаднал, той се открои доста след останалите участници. Заради скандалното си поведение в шоуто, Тома Айляка е сред първите получили покана за ВИП Брадър. Той дори вече е заснел визитка за предаването. 49-годишният собственик на плажен бар веднъж вече е бил одобрен за участие в третото издание на „Биг Брадър”, но тогава му се разминало, тъй като го вкарали в затвора. Бившето лошо момче на Бургас е бил на крачка и от „Къртицата”, но сега ще има възможност да се изяви в най-популярното риалити шоу в страната.

Тома Айляка впечатлил продуцентите с участието си във „Фермата“ Негови познати споделиха, че татуираният от глава до пети бургазлия бързо ще се превърне в център на внимание в Къщата. „Айляка обяви, че влиза единствено за победа във „Фермата” и сега амбициите му са същите. „Биг Брадър” обаче е по-подходяща сцена за изява на нашето Айляче, затова не се съмняваме, че ще е сред фаворитите за победа”, разкриха приятели на Талепов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ