Веселина Томова: Дано жената, която показа пачките на Борисов, е в чужбина

Бойко Борисов

Веселина Томова: Дано жената, която показа пачките на Борисов, е в чужбина“За мен коментара на Бойко Борисов (за видеото от резиденцията му) е гротесков и е на човек, който е изключително уплашен и разтресен от страх. Той много добре знае истината не само за клипа и кой го снима, а знае истината и за пачките, които са в чекмеджето. Говори безумни глупости, как сенките, как живее като аскет, като куче бил сам. Той отклонява изобщо въпроса за парите, за огромните суми пари, които крие в шкафчето на спалнята. Той сигурно си е мислил, че там е най-сигурно (б.р. за срещи, от записа със Златев), от презумпцията на това, че кой ще го арестува него, кой ще влезе правителствена резиденция, след като всичко е под негов контрол“. Това заяви Веселина Томов, издател и главен редактор на сайта “Афера“, в предаването “ЕвроДикоФ“, излъчващо се по ТВ Евроком.

Видеото от спалнята на Борисов в правителствената резиденция в Бояна бе разпространено именно от сайта на Томова. Така бе и с различните записи (разговори) и снимките от спалнята на премиера, на които се виждаха пистолет, пачки с пари и кюлчета злато в чекмеджето, а също така и самият Бойко Борисов, който спи дълбоко. Във видеото, което е най-актуално, Борисов не присъства.

“Парите очевадно са от корупция, очевадно са от рушвети. Тези пари идват регулярно от касички на ГЕРБ. Това е пране на пари, а никой не говори за това“, заяви Томова, а след това разкритикува прокуратурата за бездействието ѝ по тази тема.

“Той е вкарвал, който си иска вътре, най-вероятно това не е единствената жена, която е вкарвал. Това си е негов проблем, нас не ни интересува. Аз съм сигурна, че те знаят коя е. Кой знае и какви мутри са влизали. Той казва на охраната “далеч“ и те изпълняват. Те не само, че могат да го убият (б.р. някои негови посетители), но и да го самоубият. Това е пълна кочина“, каза с възмущение Веселина Томова.

Тя коментира и записа, излязъл в Афера, на който се чува разговор между министър-председателя Бойко Борисов и Борис Велчев, който в момента е председател на Конституционния съд. “Това е отвратително. Този запис е илюстрация на симбиозата между изпълнителна и съдебна власт. И този човек – Борис Велчев, продължава да е шеф на Конституционния съд. Това е безобразие, аз нямам думи. Борис Велчев моментално трябва да бъде изметен от там. В негови ръце е казусът с Румен Радев, той ще го реши – братиньото на Бойко Борисов. Егати и мафията, в която живеем“, коментира издателят на Афера.

“Тази жена, която е авторка на клипа, е свидетел. Дано е в чужбина, защото тя е най-важният свидетел за пачките и кюлчетата със злато и всичко. което виждаме в чекмеджето на Бойко Борисов“, каза още тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ