Шефът на „Подкрепа“ удари дъното: Глупав протест, какви са тия искания за морал и справедливост!?

Димитър Манолов

Един от организаторите на протестите от т. нар. отровно трио е член на КТ „Подкрепа“. Това обяви председателят на синдиката Димитър Манолов пред Би Ти Ви тази сутрин. „Той си знае кой е“, отвъна синдикалният лидер на въпроса за кого от тримата става дума и отказа да го назове.

Самият Манолов не ходи на продължаващите 14 дни протести. Обясни, че, разбира се, подкрепял гражданската енергия на хората и исканията на много от тях, но като цяло множеството не знаело какво иска. Просто светът, в който живеем, е несправедливо устроен – лош за едни и добър за други, обобщи философски синдикаталистът защо исканията за морал и справедливост реално са неосъществими.

Протестът всъщност е политически – вижте в първия му ден, че всички политици, които не са във власта, бяха на него, заяви още Димитър Манолов. „Политическо лица махаше с юмрук“, допълни той, визирайки президента.

Въпреки, че от участието му стана ясно, че синдикалистът всъщност не подкрупа протестите, съветничката му Ваня Григорова е всеки ден там, призна той. Но тя е с много ясни синдикални искания, изписани на табелата й, обясни Манолов.

ГЕРБ нямат много неща, с които да си помогнат, имат много, с които да си попречат – така той обобщи очакванията си за промените в кабинета, които трябва да се обявят днес. По-скоро ще се направят неща във втората посока, заключи президентът на КТ „Подкепа“.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ