Изгоря жилище на депутат от БСП! „Сложно било да се обясни” дали е заплашван!

pojar1

Апартаментът на червения депутат Иван Иванов в Шумен е изгорял почти изцяло. Огънят лумнал в нощта срещу 26 юли, когато за щастие семейството на депутата не било в жилището. Съпругата на Иванов била в София при него, а двете им деца са на село при баба и дядо за ваканцията. На място пристигнали охранители от фирмата, която наблюдава имота, както и пожарникари, съобщава bulnews.bg.

Първоначалната версия е, че искрата е тръгнала от късо съединение в хладилник. Имам своите подозрения и съмнения, но докато тече следствието не мога да кажа нищо повече, лаконичен бе Иванов, който коментира инцидента. Запитан дали е имал заплахи за живота по-рано, той отговори: „Сложно е за обяснения“. Изгорелият апартамент е около 100 квадрата, строен е преди 7-8 г.

По първоначални данни огънят се е самопотушил поради липса на кислород, защото прозорците в цялото жилище са били затворени. Дограмата е от шуменска фирма, не очаквах, че по такъв начин ще мога да им направя реклама, с черно чувство за хумор коментира самият депутат.  Изгоряло е всичко в жилището му – стени, подове, техника, мебели, повечето покъщнина.

Жилището е застраховано, минал е оценител на щетите, но преди да приключи следствието нищо не може да се предприеме, обясни депутатът. Минималният срок за следствието е 2 месеца.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ