Клиент мечта! Милен Велчев се пръска от щедрост, вижте какъв бакшиш даде за 4 бири!

klient-mechta-milen-velchev-miata-shtedri-bakshishi-v-bara-za-4-biri-ostavia-50-leva-1

Бившият финансов министър Милен Велчев може да не е вече във властта, но явно няма проблеми с парите. Възпитаникът на лондонското сити, сега шеф на клона на руския финансов гигант ВТБ, хвърля щедри бакшиши по заведенията, узна HotArena.

Репортер на „Таблоид“ засече атрактивния политик в известен столичен бар на открито, където Велчев се бе полуизлегнал на една от пейките, пийваше бира със свой колега и водеха очевидно лежерен разговор.

След като изпиха бавно и на спокойствие бирите и поръчаха по още една, Милен обясни на събеседника си, че той ще плати и остави петдесетачка на сервитьорката, като й махна, че ресто не иска.

По приблизителни сметки една добра бира, дори и в малка бутилка, не струва повече от 7 лева, бившият министър е оставил над 20 лева бакшиш на момичето, което изглеждаше доволно от клиентите.

Близки до него разказват, че по принцип Велчев не е стиснат човек. Освен че оставял щедри бонуси, той често обичал да черпи приятели и колеги.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ