Депутат от ГЕРБ кривна от правата партийна линия: COVID-19 не е нищо толкова страшно

николай сираков

Правителството представя нови социално-икономически мерки за подпомагане на засегнатите от коронакризата. Заговори се за допълнителни 2 млрд. лева за нов пакет от социалните мерки.

,,Не е постъпила официална информация за разпределението на тези средства. Не е редно да коментираме нещо, което още не е факт, нека да приключат преговорите. Най-важното нещо е да имаме стабилен, а не замъглен от емоции ум. Ресурсът трябва да отиде на правилното място в подходящото време“, заяви депутатът ГЕРБ и член на Комисията по труда, социалната и демографската политика Николай Сираков пред Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че пандемията в здравословен аспект не нанася кой знае какви щети, с което рязко излезе от правата политическа линия.

,,Доказано е вече, че другите грипове са много по-страшни от този, заразността и смъртността сигурно са по-големи“, отбеляза той.

Избрахме си пътя на страданието, говоря за целия свят. Цялата пандемия отключи онези реформи, които трябва да се направят в обществото. Във всяка държава го има недоволството на обществото, посочи Сираков и добави, че хората трябва да бъдат оставени да излеят натрупаната през годините емоция, след което да се намерят правилните решения за техните потребности.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ