Цитиридис с топ-хонорар, за да води сватбата на гангстерска щерка! В поканите няма място и час

7 Dni Bulgaria27.07.2020
брендо

Николаос Цитиридис, който слезе с една седмица по-рано от екрана на Би Ти Ви заради коронавируса, ще е водещ на сватбата на щерката на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо в Лозенец.

Двамата с по-голямата наследничка на издирвания с червена бюлетина на Интерпол гангстер Александра са колеги в телевизията и очевидно са близки приятели. Тя работи като продуцент в Би Ти Ви, а в „Шоуто на Николаос Цитиридис” отговаря за всичко, което се случва на терен по време на снимките на предаването.

Официално Николаос е в курорта заради арт феста, който тече с пълна сила одво 26 юли. 26-годишният комедиант ще представи край морето своя книга и ще се изяви като конферансие на тузарската сватба. Според запознати хонорарът, който Цитиридис успял да спазари с бъдещата младоженка е 5000 лв. Както „Уикенд” писа, от съображения за сигурност гостите на сватбеното тържество получили покани на които липсвали дата, място и час на венчавката. Те им били съобщени допълнително. Така младоженците и техните семейства се надявали да избегнат не само щракването на белезниците за Брендо от цивилни полицаи, но и любопитните папараци. Криминалисти предполагат, че гангстерът вероятно ще пропусне събитието, което в разгара на лятото ще събере родния хайлайф при пълна конспирация. Банев има присъди у нас, Италия и Румъния и едва ли ще рискува свободата си само, за да отведе дъщеря си до олтара.

24-годишната Александра се сгоди на гръцкия остров Миконос миналото лято и е собственик по документи на по-голямата част от имотите на татко си. На нейно име се водят част от сметките на Брендо, в които по непотвърдени данни има около 25 милиона лева.Александра била по-скромната от двете щерки на бизнесмена с тъмно минало. Към нея Евелин и жена му били по-строги и я заставили да учи в Бостънския университет, където се е дипломирала с бакалаварска степен по журналистика.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ