Гешев изплиска легена: Вижте как говори за себе си и Васил Божков

иван гешев

Българската прокуратура и българският главен прокурор нямат лични врагове. Това заяви за себе си в трето лице пред журналисти Иван Гешев при обиколката си в Шумен и Велики Преслав.

Ето най-важното от изявлението му:

Явно е, че се намираме в предизборна ситуация. Ясно е, че политици искат да извлекат дивиденти, включително и на гърба на министерството на вътрешните работи и прокуратура – това си е проблем на политиците.

Ако само преди 6 месеца някой бе казал, че обвиняемият Васил Божков ще се издирва и ще се укрива в Дубай, това щеше да звучи като научна фантастика. Сега е ангажирана наказателна отговорност на олигарси, на заместник-министри, на кметове.

Целта на прокуратурата е да покаже, че няма двойни стандарти. Благодаря на колегите от МВР, защото заради извънредното положение ситуацията е много тежка.

СЛЕДИ ВСИЧКИ ВАЖНИ НОВИНИ ОТ ДЕНЯ – САМО ТУК

Въпреки трудностите работата продължава и се отчита спад на кражбите и грабежите. Имаше дни, в които кражбите на автомобили бяха по 30 само в София. Днес има дни, в които в цялата страна няма нито една.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ