Бойко забрани на гербаджийте да излизат довечера да му пазят спалнята му от протестиращи

бойко борисов

Премиерът Бойко Борисов е забранил на младежките структури на ГЕРБ провеждането на каквито и да било протести, митинги и улични акции.

Това обявиха от ГЕРБ пред „24 часа“ в отговор на запитване дали младежи от партийния актив стягат контрапротест около държавната вила в столичния квартал „Бояна“, в която живее министър-председателят.

За тази вечер блокада на вилата подготвят активисти на БОЕЦ, „Да, България“ и ДСБ, като искат да достигнат дори до спалнята на премиера с прословутото шкафче. Младежи от ГЕРБ също имали организация, така че да посрещнат антиправителствения протест.

За да се избегнат всякакви сцени, които наподобяват сблъсъка на хората на Христо Иванов с активисти на ДПС на Росенец обаче министър-председателят наредил на активистите си да си останат по домовете.

„Няма да участваме в никакъв вид улично противопоставяне“, обясниха от ГЕРБ. Дори по улиците да има хора, които се представят като хора на партията, това със сигурност не са членове, обясниха още от ГЕРБ.

Те били сигурни, че младежите щели да послушат Борисов и няма да организират улични акции.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ