Личният трубадур на Борисов: Ако Меркел каже, че Бойко е бандит, да хвърляме кърпата

Георги Марков

България е в навечерието на абсолютна национална катастрофа и национална трагедия. И в тази си прогноза, за съжаление, ще бъда прав. България в момента е страна с жълт код. Ние ще бъдем изолирани, няма да идват туристи, бизнесмени. През септември-октомври-ноември ще ни връхлети пикът на пандемията.

Това заяви депутатът от ГЕРБ Георги Марков в интервю за „Марица“.

В същото време в България един президент, излязъл извън конституционните си правомощия, иска да хвърли страната в избори по време на чума.

България е в навечерието на пуч (б.а. държавен преврат) Държавният глава на България се държи като президент в президентска република от Третия свят. Фетишизира няколко хиляди души, определяйки ги като „почтените граждани на България”, и обявява за непочтени останалите милиони българи. Това не си го е позволявал нито един от предшествениците му президенти.

В България изкуствено се създава политическа криза. В момента има парламентарно мнозинство, което подкрепя правителството. Мандатоносителят ГЕРБ получи убийствена подкрепа от българските граждани на европейските и местните избори през 2019 г. Но се намира самозванец президент, който повежда шепа хора.

СЛЕДЕТЕ ВСИЧКИ ГОРЕЩИ НОВИНИ ОТ ДНЕС – САМО ТУК

На улицата са някои хора – едни пратени от г-н Васил Божков, както той призна, другите са триото Бабикян, Маникян и Хаджикян. Общият процент на протестиращите е под един процент от всички избиратели. Възмутен съм, че представители на ГЕРБ говорят за диалог с тези хора, казва Марков.

Като депутат от гражданската квота, моят призив е да се гласува парламентарно решение, с което да уведомим чрез световните агенции всички държавни глави в Европа и по света, че България вече има делегитимиран президент, който иска пуч, който иска превръщане на държавата от парламентарна в президентска република, без промяна в конституцията от Велико народно събрание.

Големият въпрос, който българският парламент трябва да отправи директно към председателстващата в момента Съвета на ЕС Германия, е дали канцлерът Ангела Меркел е съгласна, че Бойко Борисов е мутра и мафиот. Ако тя каже, че той е такъв, тогава премиерът да хвърля кърпата, а в Берлин и Брюксел вече да ходи Бабикян, ядосва се депуутатът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ