Бивш пиар на БСП: Хитро, Борисов, хитро! Хората накрая ще набият летуващите на паветата

7 Dni Bulgaria30.07.2020
протест, палатки

Приятели,

снощи схванах тънката и хитра мисъл на правителството.

Все се чудих, какво пречи на полицията да разкара няколкото ексхибиционисти завардили незаконно кръстовищата. Полицията има правото и задължението да ги отстрани со кротце или со кютек. Имат водни оръдия, имат количествено преимущество, но не го правят. Защо ли?

Тези няколко поборници за законност чрез незаконни действия работят с умисъл или от кокоша тъпота за Борисов и ГЕРБ. Всеки Божий ден на окупация на кръстовищата и пътищата допринасят за намразването им от стотици хиляди, които не могат да стигнат по утвърдените си навици на работа, да заведат децата им в детските градини, да не могат да стигнат до театри зрителите, до барчетата любителите на чашката, на приятелски сбирки уморените от жегата.

Ужилените от протестърите събират несъгласие, гняв, ярост и най-вече отвращение от безсмислието на клечащите по кръстопътищата. На Борисов му дреме на … /кой каквото му хрумне/, обикаля си по строителните обекти. показва на „теле“ – зрителите, които са консерватори, че той работи, а викащокрякащите са безделни хипари.

Предполагам, че скоро ще се стигне до саморазправа от граждани към други граждани и тогава полицията ще се види в чудо, кой от кого да отърва. И тъй като видно, че той няма да си подаде оставката, заради няколко кръстовища, след време ще обясни, че освен пандемията и протестите са ни докарали до последствията, които ни очакват.

Хитро, Борисов! Май хитростта ще надделее над умността на върналите се от чужбина за лятната им почивка.

Нидал Алгафари, бивш пиар на БСП



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ