Подпалиха лимузината на общинар от БСП! Отказал да отстъпи мястото си на „другар“ в парламента

28

Лексус“ на общински съветник изгоря тази нощ във Враца. Потърпевшият е общинаря от БСП Мирон Драганов.

Драганов разказва пред местната медия BulNews, че това не е първият случаи, в който е бил заплашван, за да напусне местния парламент. Още преди месеци получил писмо, че ще бъде запален магазинът му за месо в центъра на Враца.

Като причина за палежа той сочи „политически игри“. Неговите колеги Бойко Ничев и Лъчезар Генов също са получавали писмени заплахи, за да се оттеглят от общинския съвет.

„От нашата листа влязохме 5 човека. Ако аз се откажа, веднага влиза следващия. Ако се откажат и колегите, които получаваха заплахи – на техните места влизат други“, сподели Мирон Драганов без да посочва поименно хората, които подозира.

Общинският съветник от ГЕРБ Александър Владимиров обяви в социалните мрежи, че в лично качество изказва подкрепа за потърпевшия.

„Другарите социалисти във Враца явно се връщат към корените си – партизанщина и терористични акции! Но това да се палят един друг е ново! Макар да сме на диаметрално противоположни политически позиции, изказвам личната си подкрепа към колегата Мирон Драганов! И понеже именно социалистите, в лицето на Румен Радев и съпартийците му от БСП, казаха „мутри вън”, да вземат да изчистят „мутрите” първо от собствената си пария, защото е недопустимо с подобни мутренски похвати от 90-те и физическа саморазправа някои местни бизнесмени, които никога не са имали нищо общо (в случая) с БСП, да се опитват да превземат БСП отвътре (ако това, което казва колегата Драганов, е вярно)! Месеци наред заплахи, последвани от жалби в полицията и прокуратурата и накрая реален палеж! Но с лидер като другарката Нинова, явно левицата се е запътила точно в тази посока! Интересно до къде могат да стигнат някои хора в желанието си да се докопат до някаква позицийка и власт…!“, написа той в профила си във Фейсбук.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ