Петьо Блъсков: Моля властта да измете от кръстовищата жулещите бира и кебапчета протестъри

петьо блъсков

Синът на издателя на mеевски вестници Петьо Блъсков, носещ същото име, нападна тежко протестърите, които блокираха центъра на София.

Петьо П. Блъсков, който едва ли щеше да стане журналист, ако не бяха опростили няколко многомилионни дълга на баща му, се оплаква, че заради протестиращите не може да си живее живота.

Ето и думите му:

Аз съм данъкоплатец на тази държава. Чрез фирмите си и като физическо лице.

Аз съм данакоплатец и на град София.
Като такъв Законът и Конституцията ми гарантират права и определят задължения.
В момента моите права и правата на още един милион граждани на София се нарушават ежедневно и тази държава и този град не правят нищо за да ги защитят.
Нарушават се от малки групички хора, които лежат, пият бира, червено вино и пекат кебапчета на няколко възлови крастовища на столицата и пречат на всички останали да си гледат работата и семействата. Те наричат себе си “протестиращи”. Това продължава вече почти един месец.
Затварянето на площад “Независимост”, “Народно събрание” и изобщо “жълтите павета” от големи групи хора с цел изразяването на недоволство от дадени процеси в държавата е абсолютно нормално и аз го подкрепям. Това е правото на протест на всеки гражданин на България.
Целодневното затваряне на жизненоважни пътни артерии на огромният столичен град от 10-20 човека е терор и трябва да престане! Моментално!
Върхът на наглостта на тези “протестиращи”, е как обясняват непрекъснато, че те изразявали волята на “всички българи” и това им давало право да правят каквото си искат.
Искам категорично да заявя, че тези хора НЕ говорят от мое име!
Те имат свои политически амбиции и виждания за съдбата на държавата, които аз намирам за деструктивни и опасни, а и в момент на пандемия и световна икономическа криза направо катастрофални.
Моля, законно избраната власт на република България и град София да защити правата ми!
Защото когато една власт започне да толерира едни групи хора за сметка на други демокрацията отива по дяволите.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ