Ама тази секретарката на Валери, вярно е много неумна! Изплиска легена на Беновска

валери симеонов, мариана николова

В Турция и Гърция трябва да са благодарни на Бойко Борисов, че хариза родния туризъм на секретарката на Валери Симеонов! Тази сгодна женица ще се окаже по-некадърна и от Николина Ангелкова!

Преди малко Секретарица даде напоително интервю в телевизията на Делян Пеевски – Канал 3. Там Николова най-нагло излъга, че „30 процента от местата за настаняване по Южното ни Черноморие не са заети“.

Че той Слънчев бряг празен, ма! Влас – наполовина. На Слънчаака 70 процента от хотелите въобще не са отворили! Кого лъже Секретарица!?

На музата на Валери Симеонов обаче не й пука и е запретнала ръкави да харчи държавна пара яко.

„С представители на екскурзоводите – техния бранш представлява около 1500 души, решихме с тях да популяризираме през социалните мрежи едни около 20-ина места, които не са много популярни. Инициативата започва от понеделник“, обясни Николова.

На 3-и август започваш на рекламираш непопулярни места в страната!? Ако това го предложи някой в рекламна компания, ще го увлонят! Осевн, ако Николова не мисли да бие Ангелкова и да удължи летния сезон до ноември.

Женицата разкри още, че българската държава ще направи всичко възможно, за да привлече британските туристи за зимния ни туризъм. Странно, секретарката поне вестници и сайтове трябва да се е научила да чете, докато правешже турско кафе на Симеонов.

Да говориш подобно нещо, когато днес и вторият най-голям английски туроператор закри България като дестинация, е меко казано неумно! Обясни как ще се оправяш след отказа на TUI да стъпва у нас, а не си прави маршировка на зъбите.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ