Пиарът на Васил Божков: Предупредиха ме, че службите готвят атентат срещу мен

ивет добромирова

Пиарът на Васил Божков – Ивет Добромирова, хвърли истинска бомбав социалните мрежи.

В своя фейсбук тя твърди, че службите готвят атентат срещу нея. И дори уточнява как е трябвало да бъде извършен.

Вижте поста на Добромирова:

В края на януари получих предупреждение, че службите готвят атентат срещу мен – заливане с киселина. Това се случва, след като заявявам своята позиция срещу всичко и всички, които загробват държавата устойчиво и настоятелно от края на 2012 г.

В края на април арестуваха Лили и я държат четвърти месец по измислено обвинение. Отказват да я освободят дори въпреки лекарското мнение, че състоянието й го налага заради оперираните й гръбначни прешлени и непосилните условия в предварителния арест. Това се случва, след като тя и съдружникът й Мартин (също в затвора), подадоха над 600 стр. сигнал, който разкрива най-голямата корупционна схема в държавата – тази за изграждането и оперирането на ТОЛ системата.

Тези дни нападнаха Ренета Инджова, бившият министър-председател, пред дома й. Тя е в болница със счупена ръка. Това се случва след заявената й силна и категорична позиция относно справедливостта и необходимостта от протестите, които са срещу всичко и всички, които загробват държавата.

Дали имам съмнение, че държавата е организирала нападението срещу Ренета Инджова?

Не. Нямам. Никакво.

България е местопрестъпление.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ