Мъжете, надупчили портиера на пловдивски клуб в Кършияка, остават в ареста за още 72 часа!

8585_21

Окръжна прокуратура Пловдив е поискала двамата задържани за стрелбата по пловдивски портиер да останат в ареста още 72 часа. Удължаването на мярка е взето спрямо двамата мъже от арменски произход – Сергей и Артур.

Припомняме, че пловдивчанинът, който работи като портиер в клуб под тепетата, Атанас К. беше прострелян зад ресторант „Хитър Петър“ около 7 часа сутринта в неделя, а колата му бе надупчена. Малко по-късно, за покушението бяха арестувани двамата арменци, които са с временен статус на пребиваване в България, пише Трафикнюз.

72-часовата мярка ще изтече в четвъртък, когато предстои прокуратурата да вземе решение дали да иска постоянното задържане на Сергей и Артур.

Вчера, в морския ни курорт Слънчев бряг, още двама души бяха задържани във връзка със стрелбата срещу Атанас. Униформените обаче само за разпитали мъжете, за които се предполага, че са свидетели по престъплението.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ