Слави с извънредна новина спира ли шоуто му: С моите колеги взехме решение да…

Мая Манолова, Слави Трифонов

Дойде време разделно, българските граждани и политиците окончателно се разделиха на два различни свята. Политиците живеят в света на корупцията, на далаверите, на арогантността, на простотията, на непрофесионализма.

А българските граждани искат нормален живот, искат правила, ред, справедливост. Аз подкрепям протестите от първия им ден и ще продължа да го правя, защото само по този начин чрез гражданския натиск можем да имаме нормална и правова държава. Държава, каквато все още нямаме след 30 години демокрация, коментира Слави Трифонов пред телевизия 7/8.

Всички големи медии по традиция през август излизат в отпуск и спират. Не знам, може би за вас е логично да има отпуск. За мен обаче не е така, има си работа. Истината е, че големите медии отдавна са в отпуск, особено когато отразяват големите и важни неща в нашата държава, заяви той.

С начинът, по който при тях съществува свободата на словото, всъщност става ясно, че те отдавна са в отпуск. Ситуацията в държавата обаче е такава, че според мен и моите колеги, е редно Вечерното шоу да не спира, обясни Трифонов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ