Свирка на годината: Бойко е последния спасител! Криза няма, след него ще е страшно!

7 Dni Bulgaria05.08.2020
георги марков

Бившият доносник на ДС, а след това и член на СДС, РЗС и ГЕРБ Георги Марков направи невиждано ми-ми на Бойко Борисов в инвтервю за „24 часа“.

„Борисов е мажоритарно избран за министър-председател. Партията ГЕРБ се крепи на неговия гръб. В България икономическа криза няма, защото, ако имаше, синдикатите щяха да излязат на стачка, а те не излизат. Протестът, който е в момента, в никакъв случай не е национален. Не е вярно, че хората са на улицата. Вярно е, че има някои хора на улицата, но като мащаб това са много малко. В столицата са няколко хиляди души“, скандално се изхвърля Жоро Дантелата.

„Протестите ще доведат до анархокомунизъм. В България предстои разгар на чумата, който ще постави страната в тежка хуманитарна криза, и това, съчетано с партийна, институционална и политическа криза, изключва България да остане без парламент. Борисов беше последният спасител. България е на прага на национална катастрофа и трагедия и в близките 10 г. няма личност или партия, която може да я оправи“, реве Марков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ