Какво се случва в Пловдив?! Катастрофите следват една след друга цяла сутрин! (СНИМКИ)

Катастрофи Пловдив

Поредица от катастрофи по основни булеварди белязаха утрото в града под тепетата.

Три коли се удариха верижно в района на бившата Патологична бременност на бул. „Цар Борис Трети Обединител“. Катастрофата е станала на метри от кръстовището с ул. „Граф Игнатиев“ в посока тунела. И трите коли са в активната лява лента на движение. Движението е леко затруднено. За щастие в инцидента няма пострадали хора.

Междувременно на бул. „Източен“ пред спирката срещу стадион „Ботев“ също е настъпило пътно транспортно произшествие.

Червен автомобил е изхвърчал в лявата лента, като към момента е разположен обратно на посоката на движение. На местото има полицейски екип, който установява фактите и обстоятелствата от инцидента, пише Трафикнюз.

И по двата булеварда има предпоставка за нов инцидент, заради разположението на катастрофиралите автомобили, затова е необходимо да преминавате с голямо внимание и ниска скорост покрай участъците.

Припомняме, че рано тази сутрин на бул. „Васил Априлов“ автобус на градския транспорт се вряза в стълб. Няма пострадали пътници, шофьорът е прегледан от лекари.





За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ