Христо Иванов се оля! Излъчи и се снима със съдружник в СИК: „Обадил се на Маджо“ (ВИДЕО)

7 Dni Bulgaria09.08.2020
младен михалев маджо

Разговор, който не трябваше да става обществено достояние, влезе в живото излъчване на Христо Иванов от протеста тази вечер.

Съратник (видеото не е с достатъчно добро качество, за да се каже със сигурност кой е мъжът, но има сериозна прилика с Димитър Ламбовски*) се доближи до лидера на „Да, България“ и шеговито поиска обща снимка.

„Я ме щракни, защото като стане премиер, дет‘ се вика, да не ни забрави“, започва мъжът. И веднага след това докладва на Иванов какво се случва.

„Значи, изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо“, заявява събеседникът и смущава Иванов, който в същото време предава на живо във Фейсбук.

„Чакай сега, че правиме…“, прекъсва го Иванов.

„Само да ти кажа, обадил се на Маджо…“, упорства другият участник, а Христо Иванов започва да „Шшт“-ка и да дава знак с ръка.

„После ще говорим“, съгласява се другият мъж.

Според публикация в профила на бившия евродепутат Николай Бареков „тоя“, който е звъннал на Маджо, по всяка вероятност е олигархът Иво Прокопиев.

* Димитър Ламбовски е бивш депутат от НДСВ – водач на листата в Стара Загора 2001 г. Собственик на най-голямото частно гробище в Бояна.

Още от 90-те години на миналия век името на Ламбовски се свързва с могъщата някога силова групировка СИК.

До 1999 г. той е в управата на купената от Младен Михалев-Маджо и компания Първа източна международна банка заедно с тогавашния акционер в Интергруп и СИК Венцислав Стефанов. Димитър Ламбовски е и в ръководството на футболен клуб „Славия“, където акционер е небезизвестният Младен Михалев – Маджо.

Ламбовски е прокурист на фирма „Интергруп – България“ заедно със Стефан Николов. В „Интергруп – България“ и „Интергруп енд партнерс“ бяха съдружници Маджо, Красимир Маринов-Големия Маргин, Румен Николов-Пашата и всички останали членове на силовата застрахователна компания. („24 часа“, 12.08.2015) 

След обажданията на 💀, обажданията на Маджо❗Приближаващият за снимка – Ламбовски ( свидетел по "Осемте джуджета")"Чакай, чакай, че сме лайф"🤔 Можехте да питате Канна за микрофоните🤣Иво Мирчев ти ли снимаш?П.П Младен Йорданов Михалев (известен с прякора си Маджо) е български бизнесмен, бивш състезател по борба, чието име се свързва с организираната престъпност от времената на прехода.[1]

Публикувахте от Desislava Atanasova в Неделя, 9 август 2020 г.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ