ЛиЛана проговори за първи път и призна: Познавам Божков

ЛиЛана

”Познавам Божков от много години, отношенията не са ни бизнес. Това търсене на някаква бизнес връзка само по себе си е проблем. Относно Васил Божков мога само да ви кажа че съм искала съвети, въпреки че това не е неговата сфера. Между нашите фирми няма нито една транзакция и никога не е имало и няма как да се стигне до обвинение”. Това заяви ЛиЛана , която е под домашен арест.
„Прокуратурата се опитва да намери бизнес връзки, но нашият бизнес няма нищо общо“, допълни тя пред bTV.

„Твърди се, че съм обвинена в отклоняване на европейски средства и това е едно внушение на държавата и прокуратурата. Първото ми обвинение е, че съм заплашвала служители на Агенция Пътна инфраструктура, че ще им искам оставката – в лицето на директора Георги Терзийски. Второто ми обвинение е, че съм представила неверни сведения пред служители на ГД „Европейски средства“ за конкрурентоспособност. Никъде в обвинението ми няма, че съм отклонявала европейски средства или не съм изпълнила проектите. Говори се, че управител и собственик на фирмата е моя приятелка“, каза още тя.

„Към момента нямам внесен обвинителен акт и се води разследване, т.е. за това няма и обосновано предложение“, каза още ЛиЛана.

„Има обвинение, че сме предоставили грешни данни, а не че сме извършили престъпление“, допълни ЛиЛана. По думите и вече няма ръководител на групата, тъй като по време на всички заседания стана ясно, че престъпление няма., посочи Деянова.

„Разпитани са 48 от нашите служители и никой не е казал, че е бил част или някой знае нещо за подобно нещо.“, разкри тя.

„Никога овече няма да кандидатсваме по европейски проекти- те са за хора близки до властта“, категорична е певицата.

„Когато зявърших образованието си в Англия, средата ми е била с хора които са постигнали много и моята цел е била същата“, обясни тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ