12:28, край на мълчанието Бойко Борисов проговори: Искам оставката на Радев!

Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов се пусна на живо. Той е заедно с директора на ГДПБЗН главен комисар Николай Николов на инспекция на пожара, обхванал Хасковско.

Припомняме, че вчера Борисов публикува уникална снимка във Фейсбук с послания към нея. На фотото лидерът на ГЕРБ е с двете си внучета – Бойко и Иван.

„Домът е там, където те се усмихват. Винаги е добре да си поговориш с дете, най-верните решения идват от тях. Време за техните усмивки и моите решения!, написа министър-председателят.

По-рано на брифин гл. комисар Николай Николов обяви, че огънят е засегнал около 50 000 дка може би и повече. Засегнати са предимно сухи треви и храсти, но на много места и борови масиви. Последното направление е между селата Маточина и Варник, където пожарът се разпространява в югозападна посока към Турция.

Премиерът коментира и протестите в страната. „Това искаха да направят. Това им бе целта“, това заяви премиерът Бойко Борисов и допълни „Много им е лесно да дават акъл – идете, разчистете. Но там са на хората децата. Всеки ден им се вижда истинското лице. След 10 години моите деца ще са на протест. Заради това вчера отидох да видя децата“, заяви премиерът.

„И аз искам оставката на Радев, всеки иска оставката на някого. В правовата държава така се прави. Отива се на избори“, посочи Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ