Опозорените на конференцията на ГЕРБ пред Слави: Биха ни пред погледа на Борисов

Слави Трифонов

Притеснително е не, че нас ни биха, а това че ни биха пред погледите на министър-председателя, председателя на Народното събрание и целият елит на ГЕРБ и никой от тях не реагира. Това което се случи с нас не е някъде в страни на сградата, а пред безучастните им погледи.

Това разказаха в предаването „Студио Х“ по телевизия 7/8 Красимир Петров и Нестор Арсенов – две от момчетата, които бяха бити от симпатизанти на ГЕРБ по време на конференцията на партията в „София Тех Парк“ миналата седмица.

Припомняме, че речта на Бойко Борисов пред актива на ГЕРБ беше прекъсната от млад мъж, който извика: ”Браво Бойко, набий го на простите кърджалийски п*ки”. Той извика още няколко подобни фрази, след което бе изведен от здрави мъже с маски на лицата. Командваше ги пиарът на ГЕРБ Никола Николов. Малко по-късно стана ясно, че младежът е Нестор Асенов. Той каза пред журналисти, че е завършил астрофизика в Мюнхен, а сега се готви за докторантура. Обясни, че не е псувал, а само е цитирал думи на премиера и не разбира защо симпатизантите на ГЕРБ са реагирали така.

Красимир Петров и Нестор Арсенов разказаха вчера вечерта, че пропускателният режим на конференцията е бил изключително слаб. Нещо, което те самите не са очаквали и реално са били допуснати без никакви пречки на конференцията, зад огражденията, защото са ги възприели като работещи в сградата. По думите им побоите над хората, които се случиха там и агресията срещу журналисти показват каква е харизмата на министър председателя Бойко Борисов и на неговата партия. Това, че никой не е реагирал на факта, че тях ги бият пред погледите на толкова много хора, също е показателно за членовете и симпатизантите на партията.

„Всички трябва да се вдигнем и този конкретно прост премиер и всички да ги изритаме. Като хвана крадец у нас се разправям с него и не се притеснявам, че ще дойде по-голям престъпник. Много се радвам, че той се заинати, за да може да бъде толкова категорично изчегъртан от мястото си.“, каза Красимир Петров.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ